18 d’octubre del 2009

15è aniversari

El passat dissabte 17 d'octubre va tenir lloc l'aniversari del nostre agrupament, el temps passa i moltes vegades no som conscients d'aquest fet fins que veiem les coses amb una certa perspectiva.

Per això, aprofitant que es tractava del nostre 15è aniversari, es va fer un recull de l'arxiu de l'agrupament i es va plasmar en l'exposició d'imatges que va tenir lloc als locals de l’associació de veïnats de Pòrtol, el qual ens van cedir per a l’ocasió, una ocasió molt especial per totes aquestes persones que hem passat algun moment per l’agrupament.

Mentres uns estaven vegent les imatges, altres a fora, amb la col·laboració dels pares i mares de les persones que formam l’agrupament, es servien bunyols acabats de fer, els quals anaven molt bé per llevar-nos el fred de la nit, tal i com marca la tradició dels 15 anys, ja que sempre hem aprofitant la proximitat del dia de les verges, a més, hi havia jocs per als infants i d’aquesta manera tots vàrem fer la festa una mica a la nostra manera.

Estam molt contents de la participació de la gent, i esperam que entre tots poguem celebrar molts més aniversaris amb la mateixa il·lusió que hem celebrat aquest darrer.

A continuació podeu gaudir de les imatges que ens ha deixat aquesta festa clica aquí per a veurer-les

Moltes gràcies, tots som l’Agrupament!!

13 d’octubre del 2009

Aquest cap de setmana tenim el gust de convidar-vos al nostre aniversari i com cada any ho celebram amb una gran bunyolada, a més aquest any, hem preparat una exposició amb imatges dels nostres 15 anys d'història.

Informar que a les 18.15h vindran de la Fundació Maria Ferret per a explicar-nos en que consisteix aquesta Fundació creada pels escoltes la qual resulta desconeguda per a molts de pares i participants i porta endavant una infinitat de projectes educatius a part de gestionar les finques escoltes entre altres coses. Vos hi esperam a tots.

No vos ho perdeu!!!