26 de novembre del 2009

Acampada Camí del Correu


La primera acampada del curs de la nostra unitat va ser al Camí del Correu, d'Esporles a Banyalbufar, en la qual ens vam cansar molt, però al final va valer la pena. El pitjor de tot va ser carregar les tendes, i quan vam arribar al lloc d'acampada tothom estava molt cansat, però vam treure forces i vam plantar les tendes. En acabar de muntar les tendes vam berenar i vam cercar llenya per tal de no tenir tant de fred a la nit.

Vam fer jocs per a coneixer-nos millor, després sopàrem, i en haver sopat vam fer un viatge al voltant del món en un avió imaginari. Aquesta vetllada va ser força entretinguda i cada pic s'animava més la cosa. Després vam anar a dormir, bé uns quants, ja que vam seguir fent renou a les tendes, fins que a les dues del matí ens van fer dormir.

Al matí següent, els caps havien amagat les sabates dels que havien fet renou a la nit, després vam berenar, replegar les tendes i després férem jocs tresor, borino i escondite al revés, fins a les 13.00h que partirem cap a Banyalbufar on dinàrem i férem altres jocs fins que va ser l'hora d'agafar el bus.

Per acabar podem dir que la sortida ha estat una mica cansada, però ha estat molt bé, ja que ens ha distret de la rutina habitual.

Unitat R/E


Aquí podeu veure les fotografies de la sortida: http://picasaweb.google.es/rangers.esplet/CamiDesCorreu

16 de novembre del 2009

AVIS SORTIDA CAMÍ DES CORREU

Per veure millor la imatge feis clic a sobre i aquesta s'obrirà en una nova finestra més grossa.